首页 今日头条 正文

直,北京学位英语词汇和语法模拟练习9,原油价格

unit 9

21. Mary regretted ____ to John’s birthday party last Sunday.

A. not going B. not to go

C. not having been going D. 金度完not to be going

22. The famous novel is said _____ into Ch湛江旅行inese.

A. to have translated B. to be translate

C. to have been translated D. to translate

23. Standing on the bank, the children watched the ship _____with all of goods.

A. loading B. being loaded

C. to be loaded D. having loaded

24. I ____ writing the&粉红女郎nbsp;article by the time you get back.

A. shall finish B. must have finished

C. have finished D. shall have f危机任务电视剧全集inished

25. Mary never tells anyone what she does for a ____.

A. job B. work C. profession D. living

26. I’ m sorry I couldn’t get in touch with him before he left, I ___him earlier.

A. had a telephone B. have phoned

C. should&nb直,北京学位英语词汇和语法模仿操练9,原油价格sp;have phoned D. should be phoned

27.With the old man ____&nb截屏的快捷键是什么sp;way, we had no trouble in finding that the my航海王启航sterious cave.

A. leading B. led C. lead D. to be led

28. ____ anything about the accident, he went to work as well.

A. Not know B. Know not

C. Knowing not D. Not knowing more attractive

29.&nbs心爱的图片p;Nowhere else in the world ___ more attractive scenery than in Switzerland.

A. you can find B. is found C. can you find D. has been found

30. The voters told the politician that he could____ on their support 妯娌in the next general elections.

A. expect B. 侠盗飞车圣安地列斯;decide C. count D. doubt

31. An&直,北京学位英语词汇和语法模仿操练9,原油价格nbsp;old friend from abroad, ____ I was expecting to stay w日本大叔ith, telephoned me from the airport.

A. that B. whom C. who D. which

32. Peter wishes that he _____law instead of literature when he was 直,北京学位英语词汇和语法模仿操练9,原油价格;in college.

A. could study B. studied C. had studied D. would study

33. When she heard the bad news, she _____ ***pletely.

A. broke烽烟佳人电视剧全集 away B. broke up C. broke down D. broke out

34. He ___ a large fortune from his business.

A. made B. won C. expected D. gained

35. He never wrote to his father ____ he was in need of money.

A. except B. except when C. except&nbs肛门息肉p;for D. except that

36. He looked behind h钛马星怎样车机互联im to ____ he was not being followed.

A. believe B. find C. make sure D. look

37. The car was repaired but not quite to my ____

A. joy B. pleasure C. attraction D. satisfaction

38. Are you ____ spending more money on the space program?

A. in favor of B. by favor of C. in favor to D. out of favor

39. Fortunately, the demonstration ____ to be quite peaceful.

A.&n直,北京学位英语词汇和语法模仿操练9,原油价格bsp;turned in B. turned out C. showed o直,北京学位英语词汇和语法模仿操练9,原油价格ff D. showed up

40. ____ was unimportant.

A. Whether he 八百标兵奔北坡enjoyed our dinner or not

B. No matter how he enjoyed our dinner

C. If he enjoyed our dinner

D. What he enjoyed our dinner

41. Selfish people often take ____of other people’s kindness.

A. advantage B. care C. use D. profit

42. His business is growing so fast that he 粳米must____ more workers.

A. take up B. take on C. take over D. take out

43.It is desirable that he_____.

A. gives up trying B. give up trying

C. would give up trying D. is going to give up trying

44. Young____ he is, he knows what is the right thing to do.

A. that B as&nbs西兰花炒虾仁p;C. although D. however

45. This is one of the best books _____on the subject.

A. that have好先生演员表 ever been written

B. which have ever been written

C. that has ever been written

D. whatever have been written

46. We wer太仓天气预报e not surprised at ____, for he had worked so hard.

A. what has he achieved

B. that what he had achieved

C. what he had achieved

D. that he had achieved

47. My room is a mess. It needs ____

A. to be tidying up B. tidying up C. to tidy up D. tidied up

48. A great celebration is going to be held ____ the distinguished writer.

A. in spite of B. in honor of C. in favor of D. in the name of

49. All the members in the jury agreed that the man was ____ of theft.

A. criminal B. charged C. guilty D. faulty

50. Having finished the letter, he ____ it carefully and sealed the envelop with a kiss.

A. folded B. bent C. turned D. equipped

51. The police were given an order that the stolen documents must be recovered at all _____.

A. accounts B. conditions C. payments D. costs

52. This new instrument is far superior _____ the old one we bought three years ago.

A. than B. to C. over D. of

53. Not until I reminded him for the third time&直,北京学位英语词汇和语法模仿操练9,原油价格nbsp;____working and looked up.

A. that he stopped B. does he stopped

C. did he stop D. that he stopped

54.I am very sorry for ____ for so long.

A. keep you waiting B. having kept you waiting

C. waiting for you D. keep you wait

55. No sooner had they got off the train____ it started moving.

A. when B. than C. then D. after

56. The teacher has his students ____ a ***position every other week.

A. to write B. written C. writing D. write

57腾讯视频vip破解版. When and where the new hospital will be built _____a mystery.

A. to remain B. remains C. remain D. is remaining

58. The middle—aged man was seen _____ out of the house on 直,北京学位英语词汇和语法模仿操练9,原油价格the afternoon of the murder.

A. came B. ***e C. to ***e D. have ***e

59. The premier and the visiting foreign minister had a talk in _____ friendly atmosphere.

A. a most B. most C. very D. the very

60. My next door neighbor Johnson seems to have _____ opinion on the show last night.

A. rather the strong B. rather strong

C. a rather strong D. the rather strong

unit 9答案:21.A 22.C 23.B 24.D 25.D 26.C 27.A 28.D 29.C 30.C 31.B 32.C 33.C 34.A 35.B 36.C 37.D 38.A 39.B 40.A 41.A 42.B 43.B 44.B 45.A 46.C 47.B 48.B 49.C 50.A 51.D 52.B 53.C 54.B 55.B 56.D 57.B 58.C 59.A 60.C

修改引荐北京学位英语词汇与语法模仿操练题(汇总)